Värm upp på Geek Girl Meetup Öresund 24 april


Det var på SSWC som idén föddes, att ta Geek Girls till Skåne. På första Geek Girl meetupen i Malmö höstas kom femtio personer! Sedan dess har vi bland annat setts på TAT och nu preppar vi för den hittills största Geek Girls-konferensen i södra Sverige.

Så om du vill värma upp dina unconference-skills innan nästa SSWC så ska du såklart anmäla dig till Geek Girl Meetup Öresund på Dunkers kulturhus i Helsingborg, den 24 april. Det blir en heldag med avslutande festligheter på kvällen!

Enligt klassiskt unconference-manér är vi själva våra bästa talare, så när du anmäler dig så kan du passa på vad du vill bidra med under dagen. Dema, prata om något, eller håll en workshop. Har du varit på SSWC och Geek Girl innan fattar du grejen. Vill du bara hänga på av nyfikenhet och träffa andra coola tjejer är det såklart helt OK det med.

Vi ses där!

(Och naturligtvis hoppas vi att alla Geek Girls vässar tältpinnarna redan nu, för nu är det dags att rubba statistiken och få med ännu fler tjejer till SSWC i år!)

Fotocredd till Paula Martilla

Det här inlägget postades i Blogg, SSWC tipsar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *