SSWC-boken 2010

Nu händer det spännande grejer. Mattias Boström (till vardags på @piratforlaget) håller på att rodda ihop en SSWC-bok! Följ projektet på Mattias blogg, och läs Mattias uppmaning till oss alla att bidra till SSWC-boken 2010 här:

Nu kör vi igång projekt SSWC-boken 2010. På den dryga månaden som återstår till Tjäröhelgen vill jag sätta ihop en bok med texter av så många SSWC-deltagare som möjligt.

Gör så här för att vara med:

1) Välj ut en text av dig själv. Gärna ett färskt blogginlägg, men det behöver förstås inte vara något redan nätpublicerat. Det får gärna handla om den sociala webben eller närliggande ämnen – eller så kan det handla om vad som helst som du brukar skriva om. Cykling eller danska korvar, vad vet jag.

Längden på bokens texter kan få variera, men hellre lite kortare texter än alltför långa essäer. Boken trycks i svartvitt, så bilder kör vi bara om det krävs för att förstå texten.

2) Skicka ett mejl till mig på [email protected] med en länk till ditt blogginlägg eller bifoga texten. Om det är ett blogginlägg så kommer inte eventuella kommentarer till inlägget att publiceras i boken – men om du vill kan du förstås sammanfatta några viktiga kommentarer i ett kort tillägg till texten.

3) Skriv en kort presentation av dig själv. Bara några meningar. Ange även sätt att nå dig eller läsa ditt material: bloggadresser, twitterkonton etc. Precis de uppgifter som du tycker är viktigast. Jag kommer lägga in presentation och uppgifter under respektive text i boken.

4) Skicka mig detta senast 15 juli (gärna tidigare), så att jag får rimlig tid på mig att sätta ihop boken inför SSWC. Jag anar att den kan bli på mer än 500 sidor…

5) Ta med en hundralapp till Tjärö så får du ditt exemplar av boken där. Priset är självkostnadspris för vad det kostar att trycka upp boken på print-on-demand. Om den blir tunnare än beräknat så kommer priset att bli lägre. Eventuellt kommer priset även sjunka om jag kan få någon sponsor.

Även om du väljer att inte vara med i boken kan du förstås köpa ett ex av boken. Mejla mig om det i så fall, så jag vet hur många exemplar jag ska trycka upp. Eftersom jag inte tar ut någon vinst på projektet blir varje osålt exemplar 100 kr förlust för mig, så jag behöver verkligen veta hur stor upplaga jag ska trycka.

Återigen: jag hoppas att så många som möjligt av SSWC-deltagarna vill vara med!

Vi ses på Tjärö!

Mattias Boström

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.