Martin summerar veckan som gick

Veidekke Bostad sponsrar ju SSWC med ett gigantiskt tält. Fram tills campet kommer Martin Palacios på Veidekke Bostad  att berätta för oss om vad som händer på Veidekkebloggen.

Förra veckan pratade Brit Stakston om trovärdighet, Johan Lange om Ledarskapet, Walter Naeslund om Ärlighet, Henrik Ahlén om förändringsbenägenhet och jag skrev några rader om amatören. Läs posterna det är bra grejer.

Lite snopet att läsa om SSWC boken. Det lutar nämligen åt att det blir ett magasin av alla poster vi samlar på oss på bloggstafetten under sommaren. Jaja, det finns nog plats för båda två. Läs gärna, reflektera och kommentera över posterna under sommaren. Med lite tur så blir det förevigat i ett magasin modell Monocle för geeks.

Nu till det som känns riktigt viktigt.
Tältet väger…………5.5 TON! 12 x 27 meter yta att göra (nästan) vad man vill i. Tomas efterlyser initiativ och aktiviteter. Sugen på att slå världsrekord i iPhonetätaste plats, ställa ut fullskalemodeller på bilar i lego, har du en symfoniorkerster över eller kanske tillgång till en mindre cirkus. Det verkar som allt får plats. Hör av dig till Tomas så styr han upp det tillsammans med dig.

Det var någonting mer… Jajuste, jag har två biljetter till SSWC över. Fundera lite. Vem är det som inte står på deltagarlistan men som antingen själv vill eller som du tycker verkligen borde dyka upp? Tipsa om vem eller hojta till om du själv är spekulant i kommentarsfältet. Gärna med en motivation om varför just du..osv. (Tältgalenskap och annan kärlek premieras)

Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Martin summerar veckan som gick

 1. videren skriver:

  Skriver på uppdrag av @raznu som är ute i skogarna utan möjlighet att accessa Disqus:

  “Jag vill ha biljett efter två missade släpp varav det senaste krockade med mitt rockande på In Flames-konsert. Mitt eventuella deltagande på SSWC bringar rocknroll-känsla till tältcampet. Efter besök på bland annat Hultsfred, Arvika, Sonisphere och Roskilde är det väl ändå dags att jag får sträcka ut tältpinnarna på Tjärö, dricka öl med vänner jag ännu inte träffat och jag springtwittrar gärna på plats! /@raznu”

 2. Maria Hägglöf skriver:

  Give @raznu to Tjärö!

 3. niclasc skriver:

  Jag vill ha en biljett för att 1. jag har bott i Norge (Veidekke är ju ursprungligen norskt) 2. jag bokade biljetter efter 9 minuter men tekniskt strul hos SSWC's leverantör gjorde att det inte blev nåt 3. jag hade ingen internetförbindelse i andra vågen 4. jag bor i stort sett på Tjärö så jag kan ju bara inte missa det i år också!

 4. Leo Wallentin skriver:

  Får jag ingen biljett kommer jag att tvingas skaffa en båt, fylla den med med andra biljettlösa stackare och olovligen äntra ön. På allvar.

 5. Oscar Hjertqvist skriver:

  Jag håller på att skriva en rapport om sociala medier i sjukvården. Det är ont om konkreta exempel i drift, så jag tänkte väga upp det med desså fler exempel på vad som vore möjligt att göra. Och då vore några dagar med alla er en utmärkt källa till inspiration.

 6. Jag är för social person som just nu huserar i den stora metropolen Sundsvall, vilket inte allt för mycket inom webb (eller idéer för den delen) eller sm händer inom. Troligtvis följer jag er alla redan och snokar men då jag knappt kommer ner till Sthlm där allt verkar hända är det synd att jag missade släppet (eller missade, hade fullt upp). Men skit samma, jag har oftast för mycket tankar som varken passar på 140tecken eller i vissa sammanhang. Vad jag kan göra? Tja, är en person som för det första spotske har viljan samt är en hejjare på att resa tält sen min roll som ordf. i festföreningen här i Sundsvall. Nu ryker snart min iPhone av allt skrivare men – Andreas är jag och jag jobbar som webbmakare i min egna firma 😉 kärlek kommer alltid tillbaka, på ett sätt eller ett annat!

 7. Jag vill också ha så roligt och trevligt som alla verkade ha haft förra året (sswc 09), därför bör en biljett stå i mitt namn… och då blir vi två deltagande från familjen (mor och son). Sen vill jag höra @raznu rocka loss (för han kommer väl??), träffa alla andra trevliga och lära känna fler.

 8. Klart @raznu ska dit 😉

 9. Malte jansson skriver:

  jag är 19år och har lovat mig själv att göra allt för att bli en framgånsrik entreprenör. Hitills har alla affärer skett på nätet och jag överanlyserar allt jag googlar 😉 Att träffa likasinnande och vara i den värld jag anamat som min egen, skulle göra en bra sommar mer åt det perfekta hålllet. Hoppas vi ses! Vänligen, Malte

 10. Anette Gustafsson skriver:

  Jag har försökt att köpa biljetter men inte lyckats på grund av strul med betallösningen. Jag vill gärna komma med på SSWC. Motivationen är att jag gärna vill delta i diskussionerna samt gärna dela med mig av mina erfarenheter.
  Anette Gustafsson, SJ

 11. Raztavlor skriver:

  Jag vill givetvis återgälda önskan om ett besök för Maria (Mia)Holmström. 🙂 Hoppas alla som vill kan åka!

 12. HenrikAhlen skriver:

  Jag kan tyvärr inte delta i år pga USA-resa, men hoppas att min vän Anette Gustafsson ska få en av de kvarvarande platserna. Hon är en skärpt och öppen nätverkare som kan tillföra mycket.

 13. Davidsson Mattias skriver:

  @mattias73 är ett måste för att knyta an lokalt till Tjärö och Karlshamn. Följa med @mattias73 på trollstigen på Tjärö är ett måste! @mattias73 behöver även en biljett för att slippa simma till fastlandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *