TAT campar tillsammans med SSWC

Idag börjar SSWC! Och idag kan vi berätta att coola TAT också sponsrar campet. TAT:s användargränssnitt finns i hundratals miljoner mobiler världen över och vi är riktigt glada att få med dem i tältet!

För oss som bor i Malmö är TAT en riktig inspirationskälla när det gäller kreativitet och entreprenörsskap.

TAT representeras på campet i form av Peter Stark, passa på att snacka mobil med Peter!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TAT campar tillsammans med SSWC

  1. Took me time to read all the comments, but I really love the article. It proved to be very useful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! I’m sure you had fun writing this article.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *