Svara på enkäten om SSWC

Nu är det tre månader sedan vi sågs. Dags för retrosperspektiv.

Vad funkade bra för SSWC i år? Vad funkade sämre?  Svara gärna på den här enkäten om SSWC som Gunnar L Årneby satt samman. Jag tror vi är uppe i cirka 75 svar nu. Lite spännande är att Gunnar gjorde en nästan identisk enkät strax innan året SSWC. Går det att utläsa olika svar inför och efter?

Och vill du skriva något längre om hur du tänker om SSWC nu, så här ett kvartal efteråt, så är kommentarsfältet ditt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svara på enkäten om SSWC

 1. Hej,

  Jag var ju med 2009, men hade umgängeshelg 2010 med min dotter. Prioriteringar är ju en del av livet.

  Har egentligen hur mycket som helst att ge i form av input från det jag såg IRL 2009 och det jag spårade URL 2010. Men detta är även en del oberoende inputs för hur jag tänker, när jag tar detta top of mind;

  1. Jag önskar en ren återgång till en ren okonferens, och där Open Space Technology nyttjas fullt ut. Med Wikisajt. Och biljetter som släpps samtidigt, till samtliga intressenter. Inga gräddfiler.

  2. Jag önskar en viss diversifiering av topics, där inbjudningen sker i kretsar som också luckrar upp att det bara är “webbnördar” som hakar på. D v s – ännu mer entreprenörskap, innovation, kreativitet och hållbarhetsfrågor. Mera explicit, så att fler känner sig lockade.

  3. Jag undrar sedan till sist var taket i kapacitet går – när vi samtalades på #miljonfesten .SE så fanns det en teoretisk på 1 000, eller hur var/är det, Tomas/Kristin?

  My 6c, här och nu.

  Men enkäten känner jag ju att jag är fel målgrupp för då jag inte var med i år, därav denna återkoppling.

  Peace,
  Anders
  Community Coordinator/Secretary @SMCSWE Board
  /bland annat :P/

  PS. Finns den gamla wikin arkiverad? Tog inte ner min skriftliga input till mitt egna arkiv. DS.

 2. admin skriver:

  Hej Anders!

  Tack för återkoppling. Vad gäller kapacitet är det ingen som vet… men flaskhalsen är transporten ut med båt, samt hur många restaurangen klarar av att serva.

  Wikin finns kanske kvar i form av en databas. Tror inte att vi väcker liv i just den. Men kanske en ny wiki till nästa år.

  Tomas

  • Hej, Tomas!

   Tack för svar!

   Bra med databasen på gamla wikin. Digital arkeologi, du vet.

   Ser fram emot att närvara. Jag vet redan nu om umgänget med min dotter, så mitt stora hopp är att det inte krockar 2011! Väl mött 🙂 !

   Peace,
   Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *