Boka biljett nu i andra biljettsläppet

Uppdatering: Det finns fortfarande biljetter kvar!

Nu är kl 20.00 och vi släpper fler biljetter till Sweden Social Web Camp 2011!

1. Boka biljett

Biljettpriset är 1550 kronor. I priset ingår nästan all mat du behöver och mycket annat som behövs för att SSWC ska bli av. Boende ingår ej, se nedan.

Tänk på:

  • Du har 20 minuter på dig att fullfölja bokningen på SimpleSignup. Jobba snabbt!
  • Biljetterna betalas med kort.
  • Du kan behöva ange ett banklösenord om ditt kort är anslutet till 3d secure. Kanske kan din bankdosa behövas om för att skapa ett lösenord på din internetbank, om du inte gjort det tidigare. Proceduren varierar från bank till bank.
  • Efter 20 minuter släpps de bokningar som inte fullföljts. Vem som helst kan då boka dessa släppta bokningar.
  • Om det står att det är slutsålt. Prova att ladda om bokningssidan och se om några ej genomförda bokningar har släppts efter 20 minuters-gränsen. Första gången detta funkar är alltså kl 20.20.
  • Vi återköper biljetter (minus bokningsavgift) till och med den 10 juli. Därefter endast byten. (Förra året var efterfrågan stor, så de som behövde kunde lätt byta bort sina biljetter).

2. Boka boende

Alla bäddplatser i stugorna är slut. Och det är ju skönt, för man sover aldrig så bra som i ett tält. Det är alltså camping i eget tält som gäller.

Du betalar din campingavgift till Tjärö:

  • Camping (bring your own awesome tent): 425 kr

Priset inkluderar två frukostar, och är per person.

När du fått din biljett mejlar du Tjärö på [email protected] och berättar att du vill boka en tältplats. Bifoga biljettens bokningsnummer i mejlet. Det finns obegränsat med tältplatser, men lika bra att få iväg din campingbokning direkt.

3. Boka twittrande buss

Det går twittrande bussar med wifi från Stockholm och Malmö till SSWC. Bussarna ska enligt Swebus vara utrustade med deras nya snabba internetaccess.

  • Stockholmsbussen kostar 490 kr tur och retur.
  • Malmöbussen kostar 450 kr tur och retur.

Boka twittrande bussplats här.

4. Jag fick ingen biljett

Tyvärr måste vi dra gränsen vid 400 deltagare. Det är transporterna ut till ön och kökets kapacitet som sätter taket. Om du inte lyckas få en biljett så kan du sätta upp dig på reservlistan.

Ses snart på Tjärö!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *