Veidekke sponsar SSWC

Veidekke har varit med och stöttat SSWC sedan starten och går i år in som huvudsponsor för tredje året i rad. Vi kan lätt säga att utan Veidekke hade det inte varit möjligt att låta SSWC växa så som det gjort. Det är nämligen de som står bakom det stora samlingstältet, Veidekke-tältet som både gör det praktiskt möjligt att låta flera hundra personer samlas och äta under tak och som också har blivit campets hjärta där gridden fylls och kollas av, sessions planeras och nya bekantskaper knyts.

Varför sponsrar egentligen ett fastighetsföretag ett webbcamp? Så här formulerade sig Martin Palacios (som du kan träffa på campet) förra året:

“Vi tror att om vi för en konstruktiv dialog med de som bor och verkar på de platser där vi utvecklar projekt leder det till att vi kan erbjuda en bättre slutprodukt, ett bättre boende än om vi väljer att inte engagera oss i platsen. Ni som skall till SSWC är bäst i världen på just detta. Att prata, lyssna, reagera och agera tillsammans. Vi har helt enkelt väldigt mycket att lära av er. Vi vill med er hjälp ta steget från att bygga hus till att bli en stadsutvecklare.”

Och de lever som de lär. Veidekke är kända för sitt arbete med digital storytelling där de lyfter fram människor och platser på sin webbplats, istället för att bara prata kvadratmeter. De har också generöst delat med sig av sina erfarenheter i sessions på tidigare camps. Passa på att ta en pratstund med Gitta Wilén så får du veta mer.

Snart reser vi tältet. Tacka Veidekke för det. Vi ses där!


 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *