Vinn en varm skön sängplats

Hej, jag heter Martin Palacios och är marknadsstrateg på stadsutvecklaren Veidekke Bostad.

Vi har under de tre åren som SSWC genomförts varit huvudsponsor för eventet. Det har manifesterat sig i det stora samlingstältet som numera ganska självklart kallas Veidekketältet. Nu skall man inte tro att vi hyr ut tält. Det gör vi inte. Veidekke är en Norsk byggkoncern. Veidekke Bostad planerar och säljer Bostäder i Mälardalen, Skåne och Göteborg.

Så, vad är det egentligen som gör SSWC intressant för oss? Kristin och Tomas påminde mig om det jag sa förra året. Det är precis lika sant i år:

“Vi tror att om vi för en konstruktiv dialog med de som bor och verkar på de platser där vi utvecklar projekt leder det till att vi kan erbjuda en bättre slutprodukt, ett bättre boende än om vi väljer att inte engagera oss i platsen. Ni som skall till SSWC är bäst i världen på just detta. Att prata, lyssna, reagera och agera tillsammans. Vi har helt enkelt väldigt mycket att lära av er. Vi vill med er hjälp ta steget från att bygga hus till att bli en stadsutvecklare.”

Inbäddat i Veidekkes DNA finns frasen “värdeskapande samspel”. Första året hade vi konstaterat att den frasen gick att översätta till Dialog. Viljan att lyssna och samverka. Därför kändes det vettigt att först sponsra SSWC. Andra året hade vi kommit så långt att dialog faktiskt var någonting som vi stod bakom. Minns ni magasinet Ingangible artifacts?I år har jag fått en ny spännande uppgift med mig till Tjärö från organsiationen. Man vill börja prata med er. Man vill veta hur ni ser ert drömboende och vad ni förväntar er av en stadsutvecklare.

Så, vad behöver man göra då?

Lite då och då skulle vi vilja ställa några frågor till er. För att göra det behöver vi er e-postadress. Lämnar ni den här så blir jag superglad.

Som ni vet har jag även ett litet something som socker. Chansen att vinna en av två varma, sköna sängplatser. Trivs du med att bo i tält eller har du redan tak över huvudet så kan du så klart ge bort din vinst.

Vinnarna meddelas på Tjärö vid välkomsttalet och för att vara med att tävla behöver vi din adress innan dess.

Bästa hälsningar

Martin Palacios

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vinn en varm skön sängplats

  1. Pingback: Twitted by palace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *