Filmen om SSWC – The Sequel

Också i år blir det film från SSWC!  Netport och Xovation sponsrar precis som förra året årets film. Och duktiga iStudios kommer att hänga med oss under campet och dokumentera. Efter en veckas klippande eller så blir det filmpremiär på nätet.

I år hälsar iStudios att de gärna tar del av ert filmmaterial. Särskilt efterlyser iStudios filmer från resan hit. Vi hoppas alltså filmer från twitterbussen, från piratbåten och från samåkningsbilarna. Och känner ni er kreativa, filma gärna när ni packar också! De kommer att sätta upp en särskild FTP som man kan tanka över till. Vi återkommer om detaljer kring det.

Missade du förra årets film så tycker jag du ska kolla på den inför årets:

 

Fotocred: Pelle Sten

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *