En stor varm ullig kram till er alla


Stort tack till alla på SSWC för en alldeles, alldeles underbar helg.

Tänk att det ur en blandning av nördar, bastuflotte, en liten ö, får och ett oplanerat schema uppstår ren magi.

En del var skeptiska till att ha en dag längre. Vi kan ärligt säga att vi också var lite nervösa om det skulle kännas bra och om man skulle orka, men det var värt risken för att göra något som vi trodde kunde höja upplevelsen och kvalitén för deltagarna. Och visst känns det som att det funkade fint? Fler möten, mer tid för samtal och större bredd på sessions är lite av feedbacken vi fått och vi håller med. Bara det att vi som arrangörer hade tid att gå på några sessions i år och prata med flera av er var ett stort lyft för oss med!

Det var också overkligt fort som färjorna tuffade bort från ön på söndag förmiddag och lämnade oss med en liten eftertrupp kvar. Fåren tittade nyfiket på när vi rev internet, gridden och sessionskyltar på några timmar blankt. Vissa hade däremot lite större problem att lämna Tjärö, men vi kan nu tryggt rapportera att “internet has left the island”.

I dag lider vi av Post Web Camp Syndrome. Gör du det också? För debriefing rekommenderar vi Viderens fenomenala sammanställning om allt om SSWC 2011.

En stor varm ullig kram till er alla!

Fotocred: Tobias Björkgren

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En stor varm ullig kram till er alla

 1. VimleAnna skriver:

  Tack själva! Förstagångsbesökare som säkerligen blir en andragångsbesökare :).

  Har precis bloggat om min helg på Tjärö. http://webbtanten.se/swedensocialwebcamp-sswc-2011/

 2. Stellan skriver:

  Jag tyckte det var kanon på alla sätt. Men jag kunde inte undgå att observera att det var ganska många som åkte hem redan på lördagen. Inget problem egentligen, mest en iakttagelse.

  Keep up the good work! <3

 3. Emanuel skriver:

  Ja, det funkade med en dag till! Var också skeptisk, men heja för mod! /stor fan

 4. Thomas Bjelkeman skriver:

  Helt klart så var en extra dag ett lyckat drag. För-gridden fungerade riktigt bra. Högre kvalitet på sessionerna och mer avslappnat.

  Årets SSWC låg någonstans mellan riktigt underbart och fett najs!

 5. Fredrik Wass skriver:

  Ja! Det kändes så mycket bättre att kunna ta det lugnt och få mer tid att både träffa folk, men också dra sig undan om man ville. Tack Tomas och Kristin, ni är helt fantastiska som lyckas bibehålla både lugn och ett trevligt tonläge genom de intensiva dagarna på Tjärö.

  Sen undrar jag hur man kan vara så trevliga som Tjäröpersonalen är? Går det ens att bli mer tillmötesgående och proffsiga? Känns som att man vill skjutsa hela hopen till Stockholm för valfri konferens så att de kan visa var skåpet ska stå!

 6. Richard Gatarski skriver:

  Var skeptisk till att längden utökades med 50%. Helfel. Visade sig vara helt perfekt. +1 på att behålla längden.
  Vet inte om jag sagt det, men TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *