.SE sponsrar SSWC 2012!

Vi har några särskilt goda vänner  har sponsrat SSWC genom de första tre åren och som vi är väldigt stolta över att de stöttar oss även i år. En av dem är .SE. Precis som tidigare år är  .SE (Stiftelsen för internet infrastruktur) en av de största sponsorerna och har därför en stor roll i att vi kan arrangera det här eventet för fjärde året i rad.

.SE är ju den organisation som ansvarar för Internets svenska toppdomän .se. Varje dag när vi surfar vår svenska del av internet använder vi oss alla av .SE:s infrastruktur.  Och att själva hjärtat i svenska internetz återigen vill stödja SSWC är hedrande!

Förutom att se till att det finns en lada att dansa taket av och hålla sessions i, så fick .SE oss förra året att bikta oss, bekännelser som ni kan se i denna video. 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *