Tack för ett fantastiskt SSWC 2012

SSWC-flaggan på Tjärö är halad, fåret brann och Sweden Social Web Camp är över för i år. Vi tog färjan mot verkligheten måndag lunch. I bagaget grenkontakter till tusen, blöjor och massor av roliga minnen.

Just nu samlas länkar på hög, bilder och video flödar och som vanligt är det först några dagar efteråt som man egentligen får en överblick över vad som hände, både på sessions, off topic och inte minst alla spontana upptåg och möten. Varje år uppstår nya traditioner och vi har snappat upp några SSWC-moments 2012. Bidra gärna med fler i kommentarerna!

Schyssta Tjärö-VD:n Ola säger ok till idén att “bygga ett litet får av trä” och elda upp på en flotte i vattnet. Träfåret blev dock stort som en häst. Under-promise, over-deliver, som vi säger i webbbranschen. Vi ringde för säkerhets skull räddningstjänsten för att kolla läget innan vi tuttade på.

Vaktmästaren hittade en person sovande på bastuflotten och en annan i badtunnan. Han var lite sugen på att släppa ut vattnet för att göra sjusovaren lite förvånad när han vaknade. (Men ansvarsfull som han var såg han till att han togs omhand av vänner i stället.)

Erik Neppelberg på Good Old bestämmer sig för att spexa lite med sina tältkompisar på PopGiro. Sent på natten när han hör att sina medtältare närmar sig, börjar han låta och röra sig som ett djur inne i tältet. Det gör han såpass trovärdigt att de drämmer en knytnäve rakt genom tältduken. Nu har Erik lite ont i käken.

Social video-gurun på FKDV Robin Danehav får för sig att rulla ner i havet. Uppenbarligen är dödsklippan är sååå 2011. Blir “Robinrullning” i havet en Off-Topic-session nästa år?

En kokande stämning uppstår på dansgolvet när det är Midnight Fuel Band Dance-Off. Nästa träningssuccé efter Zumba?

Summa summarum, tack alla för ett fantastiskt Sweden Social Web Camp! Utan er kreativitet och kärlek hade inte SSWC varit SSWC. Vi gör det här campet tillsammans! Några av er har hjälpt till lite alldeles extra.

Vi får stor hjälp från våra sponsorer! Stort tack till våra huvudsponsorer Google, .SE, Veidekke bostad, Lendo och Salesforce!  Tack PR Newswire för PR Newswire-tåget till SSWC. Tack Binero för tältängskaffet, FS Data och MEC för nattamaten, Hemnet för episka Hemnettältet, Matter för lördagens kaffe, Cisco för wifi-utrustning och Rala för hundratals meter fiber! Tack PAF för årets seglats och för att ni samlade in över 40000 kr till barncancerfonden. Tack Aftonbladet, Samtrafiken, Simple Signup och Payson för ert stöd. Och tack Netport och Innovativa Blekinge för Filmen om SSWC 2012 som klipps i detta nu!

Och stort tack till våra Friends of SSWC! Per Axbom från Axbom Innovation, Björn Falkevik och  Robin Danehav från FKDV, Rikard Nilsson från whatscookingwednesday.com, Christer Holger från Skapaskolan, Johan Ronnestam från ronnestam.com, Johan Lange med LUCK-boken och Lars-Göran Forsberg fqdng.se – we owe you big time!

Vi vill också tacka de fantastiska campers som huggit i med ett extra handtag när det behövts.

Tack Patrik Fältström,  Philip Olsson, Magnus Bergman, Björn Falkevik och Cheyenne Olander för att ni trollat fram ett nät i världsklass.

Tack Björn, Cheyenne och Robert Eliason och Linus Engback för ett makalöst stort får och en oförglömlig fårbränning.

Tack Peter Gülich, Martin Lundberg och Oscar Landström för hjälpande händer med riggning av lamporna och backdropen i Veidekke-tältet!

Tack Charlotte Uhler, Anna Oscarsson, Johanna Nylander och Niklas Jepsson för hjälp med badgeutdelning och t-shirt-försäljning.

Tack Anna Loverus, Emmy Rasper, Petter Karlsson, Martina Elm, Henrik Löwenhamn, Kal Ström, Johan Stenström, Julia Mjörnstedt och Hanna Wekell för att ni DJ:ade taket av ladan.

Tack Kenneth Grönwall och Zanna Larmen Dolores för årets superfina logga och hjälp med designen av årets badge!

Tack Joakim Green för årets flagga!

Tack Heidi Wold för tågchefande på PR Newswire-tåget. Och tack Nässjö Järnvägsmuseum för att vi fick åka med ert tåg!

Tack Emil Jansson, Nina Björkman, Ola “Lundell” Berg och Stellan Löfving för oförglömlig allsång. Och tack Christian Sundhult för bra roddat med ljudet under allsången!

Tack Johan Beijer för årets gruppbild!

Tack Emanuel Karlsten för årets fantastiska middagstal.

Tack Hampus Brynolf för din plugga-namn-app  och Niklas Wikman och Daniel Johansson för fotobåset!

Tack Eiras mormor Ann-Marie Heinonen för superb barnpassning

Tack Appcorn för årets SSWC-app.

Tack Arno Smith för snyggaste samlingen av instagrambilder på SSWC.

Tack till Anders Ekbom som byggt Tjärö i Minecraft!

Tack Erik Neppelberg och Emilia Blom för hjälp med frackarna!

Tack Johan Widerholm för att du på väg till SSWC hämtade ut Tomas nyservade telefon.

Tack Jan Viderén för att du i år igen samlar alla SSWC-länkar här!

Och tack Burning Sheep för att du brann!

Avslutningsvis, jättetack och hurrarop till Ola och Tjärö! Vi är så glada över att vi får komma tillbaka år efter år!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tack för ett fantastiskt SSWC 2012

  1. Pingback: @videren’s länksamling om #SSWC 2012 « Jan Viderén

  2. Helt fantastisk helg!

    Imponerande mängd länkar i den här bloggposten. Bland det mesta jag sett 🙂 Men… du glömde två personer: Kristin Heinonen och Tomas Wennström! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *