SSWC knep en Guldek!

SSWC fick i går en alldeles egen Guldek på Blekinges näringslivsgala Guldeken 2012! Kolla videon för prisutdelning och en snurrig Tomas på scen. Vi vann kategorin årets marknadsförare med motiveringen:

En idé har i modern entreprenörsanda och samarbete vuxit. Med framtidstänk, gemenskap och osjälviskhet har man fångat en hel bransch intresse och är i den samma både drivande och utvecklande. Man gör en liten del av Blekinge till ett centrum för något större. Guldeken för årets marknadsförare går till… SSWC!

Det är verkligen kul att juryn i år valt att lyfta fram SSWC. Det betyder mycket för oss att få ett lokalt erkännande i Blekinge!

Med mig (Tomas) på galan var Ola Söderdahl, vd på Tjärö. Och det kan inte sägas för ofta: Utan Tjärös fantastiska engagemang och insats så hade SSWC inte varit det vi är i dag. Stort tack till Ola och hans fantastiska personal för allt. Ert engagemang och värme har sett till att Tjärö har en alldeles egen plats i många svenska geekhjärtan. Och utan er hade vi nog inte kammat hem en alldeles egen Guldek.

Övriga nominerade i kategorin “Årets marknadsförare” var Blekingeflyg och Mimou.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *