Salesforce sponsrar SSWC – och vinn biljetter till ESC13

salesforce v2

Det blir förstås en Salesforce-loung vid campingen i år igen! Laddstation, frukt, blåbärssoppa och skönt häng – allt vad en campare på Tjärö behöver kommer åter att finnas vid Salesforce-loungen bakom konferensen. Och det är vi förstås glada för! Tack Salesforce för att ni sponsrar SSWC i år igen!

SSWC är ju kul. Men det är ju också European Song Contest-finalen i Malmö. Och vill du ha dubbelt så kul i år så är ett tips att på studs kolla in Salesforces tävling för att vinna biljetter till ESC13! Sista dagen att tävla är idag 6 maj, men reglerna är enkla:

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att med max 140 tecken på Twitter motivera vilket bidrag du tycker varit bäst genom tiderna, hashtaga sedan din motivering med #ESCforce så är du med och deltar. Tävlingen pågår fram till den 6 maj och vinnaren kontaktas därefter via kommentar eller meddelande på Twitter.

Kolla in tävlingen här!

Vinner du kan du kanske hålla en session om ESC13 ur en nörds perspektiv på Tjärö 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *