Skaffa testkonto till Fanbooster!

Fanbooster sponsrar ju SSWC, och nu har alla våra deltagare möjlighet att testa deras tjänster!

SSWC har nämligen fått ett antal testkonton till Fanbooster! Så är du admin för en Facebook-sida eller arbetar med FB på annat sätt så tycker vi att du ska skynda dig att prova!

Deltagare på SSWC 2013 har förstaprioritet, men även du som tidigare varit med på SSWC får förstås också prova. Mejla Dag Bengtsson få ett testkonto.

fanbooster_acompletesolution

Med Fanbooster kan du göra två saker: Skapa Facebook applikationer, samt monitorera din och andras Facebook-sidor.

1. Fanbooster app creator 

Fanbooster är ett drag’n’drop verktyg för att skapa Facebook-applikationer. Du kan skapa avancerade applikationer på kort tid (rekordet är visst 4 min 29 sekunder).

fanbooster_app

I dag bygger till exempel Manchester City, L’Oreal, Telia, Microsoft, ICA, Samsung, Norwegian med flera sina Facebook-applikationer med Fanbooster.

2. Fanbooster Monitor

Med Fanbooster Monitor övervakar du dina Facebook-sidor. Jämför till exempel din sida med konkurrenternas. Fanbooster Monitor samlar all relevant data for alla Facebook sidor du önskar följa på ett ställe.

Kolla också in pagalyzer.com. En gratisstjänst av Fanbooster som skapar infographics av alla sorters Facebook-sidor. Så här blev SSWC:s facebook-sida:

pagalyzer

Skaffa testkonto
Om du vill testa Fanboosters tjänster är det bara att ta kontakt med Dag Bengtson på [email protected] eller 073 420 81 83 för att få ditt konto. Erbjudandet gäller till och med SSWC 2013.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *