Startup-spår på SSWC-gridden.

I alla år har vi ju haft sessions om startups på gridden. I år tänkte vi testa att lyfta fram ämnet lite extra, så vi kör ett särskilt startup-spår på gridden! Många av oss som kommer har ju grundat startups, jobbar på en eller funderar på att starta så det finns mycket att snacka om.

För att få lite hjälp på traven som har vi bett Erik Starck att vara curator (i den engelska betydelsen av curator). Eriks jobb är alltså att uppmuntra deltagare att hålla sessions som passar ett startup-spår och bolla innehållet med de som vill.

IMG_8804 erik starckErik är med och arrangerar StartupDojo, driver hackernytt.se och har varit med på alla SSWC. Det han inte har koll på vad gäller den svenska startupscenen är inte värt att veta.

Att vi testar att ha en curator för ett spår ändrar inget vad gäller unconference-upplägget. Alla som vill kan förstås sätta upp en A4-lapp på gridden och det gäller också Startup-spåret. Enda skillnaden är att Erik är med och aktivt uppmuntar några som han tror har intressanta vinklar att komma med.

Så, kanske hör Erik av sig och undrar om du vill snacka. Eller så hör du av dig till Erik! Eller så sätter du bara upp din session-lapp, precis som vanligt.

Ses snart på SSWC, bara fyra veckor och 1 dag kvar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *