Ipeer sponsrar SSWC

SSWC_Ipeer2013

En ny SSWC-sponsor för i år är den svenska cloudleverantören Ipeer. Fast helt ovana vid eventet är de inte, marknadschefen Erik Arnberg är känd från tre års medverkan i morgonkaffet för våra tälthjältar. Så här säger Erik om varför Ipeer är med och stöttar SSWC i år:

– När lyckade hobbyprojekt blir företag på nätet finns det ofta behov för kraftigare lösningar än vanliga webbhotellkonton. Ipeer erbjuder en fantastisk bredd av hostinglösningar, allt ifrån webbhotell och återförsäljarnät till molntjänster, VPS, Hyper V och vidare till bland annat skräddarsydd IT-drift. Självfallet vill vi visa upp dessa för alla entreprenörer och geeks på ön.

För den som inte hört talas om Ipeer förut, vad är det för en host?

– Ipeer är ett grundarägt bolag med över fyrtio anställda i Karlstad, där många har över femton års erfarenhet av att erbjuda företagslösningar för hosting. Med kontor även i Stockholm och Bangalore så är Ipeer en av de största svenska hostingleverantörerna. Bland kunderna finns allt ifrån småföretag till internationella koncerner, bl.a. Vårdapoteket, Porsche och Ekobanken.

Vad ska ni bjuda ögeeksen på i år?

– Självfallet kommer Ipeer att erbjuda nya saker på SSWC 2013, vi vill ta geeksen djupt in i molnet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ipeer sponsrar SSWC

  1. Pingback: Träffa Ipeer på Sweden Social Web Camp, SSWC 2013 | Ipeer blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *