Inget SSWC 2015

7846454702_a636892890_b

Det blir inget SSWC i år (heller). Så här dags kan det knappast komma som någon överraskning för någon av er, men för ordningens skull är det ju på sin plats att berätta det officiellt också.

Efter förra årets paus så var vi inställda på att köra SSWC i år. Men så stängde Tjärö ner sin verksamhet och utan restaurang, lokaler och boende så kan vi förstås inte vara på ön, hur fin den än är. Trist, för både vi och alla ni som kommer är väl inkörda på logistiken kring Tjärö och det hade därför varit ganska lättroddat att arrangera i år.

Men att Tjärö plöstligt inte var ett alternativ öppnade å andra sidan upp för att ta ett rejält och behövligt omtag av SSWC-konceptet. Och där tog vi oss nog vatten över huvudet, med lite för många möjligheter vad gällde plats (tack för alla tips!) och koncept-förändringar. Våren gick fort i år, det  blev försommar, och nu högsommar. Och vi lyckades aldrig riktigt komma ur startblocken.

Tiden för SSWC på Tjärö är troligen förbi. Men att sitta på en brygga, dricka öl i solnedgången och prata om nätet, den tiden är verkligen inte förbi. Vi har idéer. Bra idéer. Hoppas vi ses snart igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *