Twingly sponsrar med dashboard och ger bort SSWC:s sista biljett!

Vi är glada att berätta att våra vänner på Twingly sponsrar SSWC med en riktigt cool grej! Twingly bygger en dashboard som kommer visa statistik, topplistor, diagram och sociala grafen för alla som twittrar före, under och efter #sswc. Dashboarden byggs i html5 och kommer funka både på projektor, i din browser och på din iPad. Det är ännu inte helt bestämt vad som kommer att ingå, så om du har förslag på vad du skulle vilja se, lämna dem i kommentarerna!

Det som är tänkt är att räkna t ex användare, tweets, länkar, hashtaggar och presentera dem så snyggt som möjligt. Syftet är att fånga känslan på #sswc och i en enda bild i siffror sammanfatta hela campet. Bilden är en liten förhandskik!

Och inte nog med det.

Känner du någon som förtjänar en gratisbiljett till SSWC? Twingly ger bort en biljett. Hur man lägger vantarna på den?

Nominera en person du tycker verkligen borde få en biljett genom att twittra till @twingly och tagga med #sswc! Inkludera användarnamn på Twitter på personen du tycker ska få biljetten och din motivering till varför han eller hon förtjänar den bäst!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Twingly sponsrar med dashboard och ger bort SSWC:s sista biljett!

  1. Pingback: Sommartankar och webbtips – från Almedal till Lolcats | The Jennie

  2. niclasc skriver:

    Jag förtjänar den själv eftersom jag inte har några vänner som kan rekommendera den för mig, samt har flickvännen precis lämnat mig. Som den självömkande j-l jag är just nu, så social är jag i rätt sällskap. Full av idéer, säger min åsikt och älskar webben. Så kom igen, låt mig få njuta med folk i samma spirituella webbanda som jag och fokusera på något givande istället för tärande. Jag kan vara en av flera in-depth analyzers för olika events om inte annat. Eller bara stå som en stolpe till ett av tälten om någon av de andra pinnarna brister.

  3. niclasc skriver:

    Oj, glömde Twitter: niclasc

  4. Pingback: Skrivet inför #SSWC 2010 « Jan Viderén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *