Twingly sponsrar SSWC

Kära Twingly,

SSWC tycker så mycket om er. Inte bara för att ni bjöd alla campers på gratis öl första året, trots att det kom 286 pers istället för 20. Inte bara för ni har en kombinerad smartskalle och vandrande stämningshöjare i form av Anton Johansson och kanske Sveriges mest sympatiske VD Martin Källström som gör coola filmer.

Utan också för att ni fattar det här med möten, för att ni brinner för den sociala webben och för att ni varit med oss sedan starten, både som inspirerande deltagare och sponsorer. Förra året byggde de den här coola liveboarden över SSWC:s buzz.

I år sponsrar Twingly den efterlängtade kaffekoppen och bullen i Järnaviks hamn, en fikapaus som håller humöret på topp i väntan på färjan. Hooka gärna upp med @agaton och @martinkallstrom så får ni garanterat en trevlig pratstund till kaffet med. Tack Twingly! Välkomna till ön!

Kram,
SSWC

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Twingly sponsrar SSWC

  1. Tack underbara sswc-teamet! Det är självklart för oss att hjälpa till när ni gör en sådan jätteinsats själva.

    I år kommer förutom jag och Anton, Kristoffer Forsgren, Pontus Edenberg och Björn Milton från Twingly.

    Nu hoppas vi bara på bra väder! Vi ses på Tjärö!

  2. Pingback: Twingly <3 Sweden Social Web Camp! « Twingly Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *