Media Evolution gör film på SSWC, och ger SSWC-rabatt på The Conference!


Förra årets mest hypade filmpremiär på nätet var ju filmen om livet på SSWC, sponsrad av bland annat Media Evolution

I år sponsrar Media Evolution igen, och den här gången blir det tre smarta kortfilmer där SSWC-deltagare intervjuas om olika ämnen. Intervjuerna kommer sedan att bli en del av Media Evolutions egna konferens, The Conference, som äger rum bara några veckor senare, den 24-25 augusti i Malmö.

Till alla som deltar på SSWC erbjuder Media Evolution dessutom 1000 kr rabatt på registreringsavgiften på The Conference.

Skynda fynda! Kolla linupen för the Conference: Moeed Ahmad, Al Jazeeras head of New Media och Naveen Selvadurai, co-founder of Foursquare kommer! Signa upp för The Conference här (använd medlemspriset för att få rabatten när du reggar dig).

Till vardags arbetar Media Evolution med att hjälpa mediebranscherna i södra Sverige att utvecklas och växa. De släpper omvärldspublikationer, arrangerar rundabordssamtal och matchmakar sina 150+ medlemsbolag med potentiella kunder och samarbetspartners. Och så bygger de ett hus för mediebranscherna i Malmö (!), kolla in Media Evolution City.

Men på Tjärö gör de alltså smart kortfilm. Snart i en webbläsare nära dig. Missa inte det.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *