Vi åker på 24 hour business camp!

Vi bestämde oss i går. Nu åker vi (Tomas och Kristin) på 24 hour business camp.

På 24 hour business camp snabbygger du en första prototyp av din idé på 24 timmar. Målet är att få fram något du kan visa, testa och få feedback på. Och du gör det tillsammans med andra lika motiverade och sköna människor. 24hbc är en oförglömlig upplevelse.

Jag (Tomas) var med första året Ted Valentin arrangerade. Tillsammans med min bror Axel snickrade vi ihop den första versionen av vackertväder.se. Vi fick bra feedback, lärde oss massor och i dag är vackertväder.se ett stort projekt.

Och utan 24hbc och Ted Valentin är det inte säkert att det funnits ett SSWC. Det där trevligt hänget i Yasuragis utomhusbassänger med smart folk inspirerade. Det borde finnas fler sådana häng. Så föddes den första idén till SSWC, en bloggpost författades och  fyra år senare har också SSWC växt till ett stort projekt .

Vi ser verkligen fram emot att få träffa alla smarta och sköna 24hbc-människor! Vem vet vad som händer den här gången? Sista dagen att anmäla sig är i dag. Ses där?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi åker på 24 hour business camp!

  1. Ted Valentin skriver:

    Happy happy joy joy! Tack för de värmande orden. Ser fram emot att ses på Hasseludden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *