Om logotävling, sponsring och biljettsläpp

Vi har precis mejlat ut senaste nytt från SSWC till alla på vår intresselista. Det här skrev vi:

Logotävlingen

Just nu pågår SSWC:s traditionsenliga logotävlingen för fullt. Som vanligt är det ni som bestämmer vilken som blir den officiella loggan för SSWC i år. Vi ser fram emot ditt bidrag! Du har en vecka på dig, deadline är 20 maj kl 24.00. Här kan du se vilka bidrag vi fått in hittills.

Friends of SSWC

Friend of SSWC, de senaste sättet att sponsra SSWC, har fått fin respons. Just nu har vi sex fantastiska vänner som var och en bidrar med 10000 kronor till campet. Stort tack Per Axbom, Johan Lange, Robin Danehav (FKDV), Björn Falkevik (FKDV), Johan Ronnestam och LG Forsberg (Markedo AB). Som tack får de bland annat biljett och reserverad stugplats. Vill du bli en Friend of SSWC, läs mer här.

Sponsring

Flera av årets stora sponsorer är nu klara, men det finns plats för fler. Klara är just nu .SE, Veidekke, Binero, Hemnet, FS Data, Aftonbladet, PAF, Cisco, Matter och Simple Signup. Vet du någon som du tror vill sponsra, tipsa oss.

Internet rekognosering

I pingst åker en liten förtrupp till Tjärö för att planera årets internet och wifi. Med på turen är bland annat Mr Patrik “Internet” Fältström, vår två månader gamla dotter Eira och vi. Rapport om nätläget följer.

Biljettsläpp

Biljettsläppet är i faggorna! Så fort vi vet när hör vi av oss.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Om logotävling, sponsring och biljettsläpp

  1. Pingback: Förslag på logotyp för #sswc2012 | Pontus Löf om webbstrategi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *