Välkommen till Salesforce-loungen

I år bygger vi upp en lounge bakom konferenshuset – Salesforce-loungen. Salesforce sponsrar SSWC i år och tillsammans med dem så förvandlar vi det stora trädecket som ligger i anslutning till konffan och campingen till en trevlig lounge där du kan hänga under hela SSWC.

I loungen kommer det att finnas en laddstation, fåtöljer att hänga i och refreshments. På kvällen serverar Salesforce varm blåbärssoppa.

Många känner säkert till Salesforce CRM-lösningar. Men Salesforce är mer än så. I dag jobbar Salesforce mycket med vad de kallar social enterprise. Salesforce äger ju också app-hosten Heroku som många av oss kodande campare använder oss av. Ett riktigt nördigt socialt företag alltså. Passar perfekt på SSWC.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *