Rala sponsrar SSWC med fiber

Ni som varit med förr vet att vi rullar ut vår egen fiber på Tjärö när vi bygger upp årets internet.

Tidigare år har vi bara kommit till ladan och stora tältet. Men i år kan vi tack vare att fiberleverantören Rala sponsrar med fiber rulla ut nätet desto längre!

Med Ralas hjälp kan SSWC i år dra fiber från dödsklippan i väst till gästhamnen i öst! På vägen hänger vi upp wifi-accesspunkter vilket innebär att vi i år kommer att det bästa nätet i SSWC:s historia. Tack Rala för att ni sponsrar SSWC med fiber!

Rala är också aktiv i debatten om hur fibernäten ska drivas i framtiden. Senast var Rala medarrangör till ett seminarium i Almedalen om svartfiber. Är du intresserad av hur fibernät byggs utanför Tjärö då är detta en session väl värd att titta på.

Del två av seminariet hittar du här.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *