Rikard Nilsson är Friend of SSWC!

Vi har fått en ny Friend of SSWC, stjärnkocken Rikard Nilsson! Rikard är SSWC-veteran och han får själv berätta varför han nu är en “Friend of SSWC“!

Självklart vill vi stödja och göra #sswc ännu bättre och roligare!

Kanske lite udda att en som jag kock i grund och botten hamnade här för tre år sedan kan man kanske tycka? Men det hör till saken att jag är väldigt intresserad och road av alla möjligheter med nätet och har alltid varit lite utav tekniknörd.

Otroligt glad att få skapa en massa sköna kontakter som sedan har växt ut och resulterat i en del roliga och spännande projekt. Det finns en massa sköna människor som skulle nämnas här, några är @jocke@patrikhson @björnfalkevik@macsolve och flera stycken till.

Alla gillar mat! Det gillar jag för det är precis det jag håller på med till vardags, i olika former som utbildning, workshops, produkt och koncept utveckling både till Livsmedelsindustrin/Butiker/Hotell & Restauranger, Event och en massa annat. Bara det har med mat att göra!

Förra året på #sswc så höll jag min första session om hur jag tror man skulle kunna jobba med mat och nätet i framtiden, väldigt kul att så många kom.

Jag drog i princip stora delar av idén, men höll föreläsningen på ett mer av “frågande karaktär” det kom fram massor med bra grejer och det var verkligen högt i det kreativa taket.

Strax efter förra #sswc så gjorde jag och Johan Sölve en liten rolig sajt, som vi döpte till whatscookingwednesday.com, den hade inget alls med min huvudidé att göra. Jag fick idé att muta in just onsdagen som den generella receptbytardagen på twitter i likhet med att vi #ff:ar på fredagar.

whatscookingwednesday.com är inte ett år gammal och redan har det byts över 1000 recept från hela världen på sajten, det tycker vi är skitkul.

Till en början var sajten väldigt Twitteranpassad, men det har luckrats upp en aning med tiden.

 #wcwed är väldigt anspråkslös och gjord som en liten test. Ju mer jag tänkt på min huvud idé inser jag nu att det är dags att låta #wcwed bli just “huvudspåret”

Dags att ta #wcwed vidare! Vill du vara med?

Vi kör en session på lördagen som vi hoppas många av er kommer på!

Håll utkik efter #wcwed, trevliga möjligheter kan uppstå!

Jag och Johan Sölve är glada att bli “Friends of SSWC”!

Tack Tomas och Kristin!

Cheers

Rikard Nilsson : )

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *