FS Data sponsrar SSWC

Webbhotellet FS Data SSWC i år! De är ett helt litet gäng som kommer till Tjärö och framåt småtimmarna på fredag och lördagsnatten kan ni lära känna dem närmare. Då bjuder de nämligen på nattamat vid grillarna.

FS Datas Jonathan Sulo berättar varför de sponsrar SSWC i år:

“Vi har varit med som besökare på SSWC varje år och när vi fick möjlighet att vara med och sponsra det hela så nappade vi direkt. SSWC är årets höjdpunkt för oss som arbetar med webben och alla dess möjligheter.”

“FS Data har lagt grund för smarta och framgångsrika webbtjänster i 15 års tid. Vi är med på SSWC för att lyssna till alla får- och smartskallar och kunna erbjuda lösningar även till framtida lyckade webbtjänster.”

Och vi tycker det förstås är jättekul att en veteran i webbranchen vill vara med och stötta SSWC! Stort tack FS Data!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *