SSWC-appen och träna på deltagarna

 

Ni missar väl inte att Appcorn precis har uppdaterat sin eminenta SSWC-app? Ladda ner den bums och glöm inte att uppdatera era profiler med trevlig info om er själva, det är guld värt när ni vill byta kontakter och kolla in andra deltagare på campet. Tusen tack, Appcorn!

Mästerlige Hampus Brynolf har också byggt flera roliga tjänster baserat på Twitter, här kan du kolla in vilka du inte redan följer av årets deltagare och du kan dessutom träna på att känna igen årets campers, körs med fördel i iPhone. Systemet kommer ihåg vilka du själv inte var så bra på att känna igen, så du får träna extra mycket på dem. Smart, Hampus! Bara att köra igång och bli en superminglare på SSWC.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till SSWC-appen och träna på deltagarna

  1. Arne Filipsson skriver:

    Uppdaterat?
    Ändra i apphuvudet från 2011 till 2012.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *