.SE, Cisco och FS Data sponsorar SSWC 2013

Våra första sponsorer är nu klara! Det är fin samling av återkommande vänner!

.SE är ju en riktig veteran i SSWC-sammanhang. Det blir nu femte gången Internet Infrastruktur Stiftelsen (IIS) stödjer vårt camp. Stort tack för det och vi lovar att dansa taket av .SE-ladan!

Vi är också glada för att webbhotellet FS Data sponsrar SSWC i år igen. Några av er minns kanske hur de dängde ut grillad korv framåt nattkröken förra året? Och den som orkar vara uppe riktigt länge får kanske följa med FS Datas Jonathan Sulo när han morgonfiskar på Tjärö i ottan.

Att ordna ett stabilt internet under SSWC är ingen enkel uppgift. Men med Ciscos hjälp blir det betydligt lättare. Vi är jättetacksamma för att vi får hjälp med proffsutrustning från Cisco så att vi kan bygga ett nät som klarar fyrahundra uppkopplade nördar och en flock får.

Stort tack .SE, Cisco och FS Data!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *