Dags att anmäla sessions till SSWC 2012

Nu öppnar förgridden! Det är alltså dags att posta idéer till sessions för fredagens grid 2012 och att rösta på de sessions du själv tycker verkar mest intressanta. Det är fritt fram för alla att hålla en session.

Så här funkar det:

1. Beskriv i en titel och några meningar vad du vill prata om, samt någon rad om dig själv.
2. Välj kategori. Vi har tre kategorier av sessions. SSWC Tech för tekniksnack, SSWC Open (allt mellan himmel och jord) och SSWC Off Topic som är eftermiddagarnas fria aktiviteter, tänk hopp från dödsklippan, brännboll, fotokurs eller vad annat du är bra på.
3. Ange i beskrivningen om din session är 20 eller 40 minuter lång.

De sessions som får flest röster får en plats på fredagens grid!

Eftersom vi (och andra deltagare) gärna ser ännu mer tech-snack på SSWC så viker vi ett par spår till SSWC Tech. Det betyder att det brukar vara lite större chans att få en plats på fredagen om du håller en session i den här kategorin.

Lördagens grid är helt öppen och planeras traditionsenligt på plats på Tjärö.

Redo? Här postar du dina sessions för SSWC 2012!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *