Nu kan du bo på landbacken!

Även om tältning bland fåren på Tjärö är oslagbart mysigt, trevligt och oförglömligt så vet vi att några av er genomskådar tältromantiken. Tjärö har maxat antal sängplatser i år och lyckats klämma fram lite mer bäddar än vanligt, men som vanligt har dessa rykande åtgång och väntelistan är redan lång. Så i år öppnar vi upp för boende på landbacken!

Vi kan göra detta då  Tjärö ordnar så att det går några extra färjeturer till Järnavik på morgon och sen kväll/natt. Överfarten tar cirka 20 minuter. Exakta färjetider är inte bestämda, men ni kommer att lämna land i lagom tid till frukost, vistas hela dagen på ön och sedan blir det sen hemfart till Järnavik runt midnatt, så det finns tid att roa sig med.

Lite mer restid alltså, men vi tror ändå att det kan passa er som gärna vill delta på SSWC men som inte har lust/möjlighet att bo i tält eller att dansa taket av ladan till solen går upp.

Boendeförslag

Här är några förslag där du kan boka boende. Du kontaktar själv och hör om de har plats.

Gula Huset

Vandrarhemmet Gula Huset ligger endast ett stenkast från bryggan i Järnavik och de har cirka 30 bäddar. Perfekt läge 1 minut från färjan.

Järnaviks camping
En kilometer från bryggan ligger Järnaviks Camping. Här finns det stugor att hyra. Enligt Google tar det 12 minuter att gå hit.

Pagelsborgs gård
Den lilla konferensanläggningen Pagelsborgs gård har bed and breakfast. Pagelsborg ligger enligt Google 2,2 km och 29 minuters promenad bort.

Övrigt

Tjärö har extra kostnader för att köra sen och tidig färja. Därför behöver ni som bor på land lösa en specialbiljett för morgon- och kvällsfärjan. Den kommer att landa på ett par hundralappar för samtliga överfarter under eventet. Tjärö meddelar exakt pris när de räknat klart.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *